ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Premiere League: Με κορωνοϊό ο Κλοπ – Υποστήριζε πως οι ανεμβολίαστοι ποδοσφαιριστές αποτελούν κίνδυνο

«Δεν πρόκειται να δημιουργήσουμε ένα «καταφύγιο» για ανεμβολίαστους παίκτες...» έλεγε

Premiere League: Με κορωνοϊό ο Κλοπ – Υποστήριζε πως οι ανεμβολίαστοι ποδοσφαιριστές αποτελούν κίνδυνο

Εκτεθειμένος θα πρέπει να νιώθει ο προπονητής Γιούργκεν Κλοπ μπροστά στα δεκάδες εκατομμύρια των οπαδών της Λίβερπουλ από όλο τον κόσμο, καθώς έχει ουκ ολίγες φορές επιτεθεί με δηλώσεις του, στους ανεμβολίαστους, λέγοντας πως αποτελούν κίνδυνο για μια ομάδα.

Κι όμως να που τώρα ο ίδιος αν και τριπλά εμβολιασμένος βρίσκεται με κορωνοϊό και στερεί τον σύλλογο από τις υπηρεσίες του.

Έτσι η Λίβερπουλ θα παραταχθεί χωρίς τον προπονητή της στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των «reds», ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε τεστ κορωνοϊού κατά το οποίο το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Κάπως έτσι, ο Γερμανός τεχνικός θα μπει σε απομόνωση και να βγει θα πρέπει να εμφανίσει δύο ακόμη αρνητικά τεστ, κάτι που σημαίνει πως μοιραία θα μείνει εκτός τουλάχιστον για το εκτός έδρας ματς της Λίβερπουλ με την Τσέλσι.

Στον πάγκο θα καθίσει ο Πεπ Λάιντερς, άμεσος βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ στην Λίβερπουλ.

Εμείς να θυμίσουμε τις πρόσφατές δηλώσεις του όταν έλεγε ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσουν ένα «καταφύγιο» για ανεμβολίαστους παίκτες.

«Δεν είμαστε κοντά στο να υπογράψουμε έναν παίκτη, αλλά το σκέφτηκα και ναι, θα έχει επιρροή, σίγουρα. Εάν ένας παίκτης δεν είναι καθόλου εμβολιασμένος, είναι μια συνεχής απειλή για όλους μας… Από οργανωτική άποψη, αυτό δημιουργεί προβλήματα. Αν θέλεις πραγματικά να ακολουθήσεις τα πρωτόκολλα, είναι πραγματικά δύσκολο να το κάνεις.

Αν κάποιος (παίκτης) κολλήσει κορωνοϊό, και υπάρχουν άλλοι γύρω του, θα βρεθούν σε απομόνωση… Οπότε φυσικά αυτό επηρεάζει όλη την ομάδα. Δεν πρόκειται να δημιουργήσουμε ένα «καταφύγιο» για ανεμβολίαστους παίκτες. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί».

Επιπλέον υπενθυμίζουμε ότι και οι δυο κατά τεκμήριο κορυφαίοι σύλλογοι της Αγγλίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μεταγραφές μόνο εμβολιασμένων ποδοσφαιριστών, ενέργεια που εκτός από άχρηστη υγειονομικά(αφού έχει αποδειχθεί ότι και οι εμβολιασμένοι κολλούν και μεταδίδουν) είναι και κοινωνικά ρατσιστική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποιος θα πρέπει να επισημάνει σε όλους αυτούς τους κυρίους ότι οι τεράστιοι σύλλογοι που διοικούν έχουν εκατομμύρια οπαδούς και δεν απευθύνονται μόνο σε εμβολιασμένους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.