ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Πόλο: «Όχι» από τις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες στις αλλαγές της FINA

Πόλο: «Όχι» από τις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες στις αλλαγές της FINA

Την πλήρη αντίθεσή τους στις προωθούμενες από τη FINA αλλαγές στους κανονισμούς εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν και η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας (LEN), επισημαίνουν ότι οι προτεινόμενες αλλαγές, όπως η μείωση του μήκους του αγωνιστικού χώρου, η μείωση του χρόνου επίθεσης και αποβολής, αλλά και η μείωση των διαθέσιμων παικτών από 13 σε 11, τουλάχιστον για τα Ολυμπιακά τουρνουά όχι μόνο δεν βελτιώνουν την ποιότητα του αθλήματος, αλλά ενδέχεται να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην εξέλιξη και διάδοσή του.

Οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών αποφάσισαν να καταψηφίσουν τις προτεινόμενες αλλαγές, οι οποίες θα τεθούν προς έγκριση στο κογκρέσο της FINA στη Βουδαπέστη (13 Ιουλίου), ενώ εξέφρασαν την πρόθεσή τους να οργανώσουν εκστρατεία για να πάρουν με το μέρος τους και ομοσπονδίες από χώρες εκτός Ευρώπης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ευρωπαϊκές ομοσπονδίες έχουν ταχθεί στο πλευρό του προέδρου της LEN, Πάολο Μπαρέλι, ο οποίος θα διεκδικήσει στη Βουδαπέστη την ηγεσία της FINA, απέναντι στο νυν πρόεδρο της διεθνούς ομοσπονδίας, Χούλιο Μαλιόνε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.