ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Πολύ ξύλο στο Ελλάδα – Βοσνία: Οι διεθνείς φώναζαν στην Αστυνομία να σταματήσει το ξύλο στους Έλληνες οπαδούς (φωτό)

Πολύ ξύλο στο Ελλάδα – Βοσνία: Οι διεθνείς φώναζαν στην Αστυνομία να σταματήσει το ξύλο στους Έλληνες οπαδούς (φωτό)

Για χρόνια θα θυμούνται οι Έλληνες διεθνείς το ταξίδι τους στη Ζένιτσα και κυρίως για όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα.

Αφού, λοιπόν, η ελληνική αποστολή είδε μέχρι και παίκτη της ομάδας να αποχωρεί με σπασμένα δόντια λόγω γροθιάς του βοηθού προπονητή της Βοσνίας, οι Έλληνες διεθνείς κλήθηκαν να παίξουν και ρόλο… πυροσβεστών προκειμένου να γλιτώσουν τους οπαδούς που ταξίδεψαν στη Ζένιτσα.

Συγκεκριμένα, αφού οι Αρχές της Βοσνίας είχαν επιδοθεί σε αλόγιστη βία μετά το τελικό σφύριγμα εναντίον των Ελλήνων φιλάθλων, οι παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε έφυγαν… σφαίρα για την εξέδρα που κάθονταν προκειμένου να παρακαλέσουν να επικρατήσει η λογική και να σταματήσει το ξύλο.

Μανιάτης, Ζέκα, Τζιόλης, Καρνέζης, Παπασταθόπουλος και οι υπόλοιποι με χαρακτηριστικές κινήσεις φώναζαν προς την Αστυνομία να ηρεμήσει, κάτι που με τα πολλά εισακούστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.