ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Πάνε ΟΑΚΑ για να «φτιάξουν» τους παίκτες οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Πάνε ΟΑΚΑ για να «φτιάξουν» τους παίκτες οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Υπό τις καλύτερες συνθήκες θα πάει στο ΣΕΦ για τον υπέρ πάντων αγώνα ο Παναθηναϊκός.

Φίλοι της ομάδας θα συγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ –περίπου στις 18:00- προκειμένου να «φτιάξουν» τον Πασκουάλ και τους παίκτες του, πριν την αναχώρηση της πράσινης αποστολής για το φαληρικό γήπεδο.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και βάσει των μέχρι τώρα ποσταρισμάτων του στο Instagram, προκύπτει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα βρεθεί εξίσου στο ΣΕΦ.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το πρωτάθλημα, τότε αναμένεται… κοσμοπλημμύρα στο ΟΑΚΑ μετά το ματς. Πιθανώς να υπάρξει κόσμος ακόμα και στο σενάριο απώλειας του τίτλου, ως ένδειξη στήριξης για την μέχρι τώρα προσπάθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.