ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Ο βοηθός προπονητή της Βοσνίας θέλει να ζητήσει συγνώμη από τον Γιαννιώτα

Ο βοηθός προπονητή της Βοσνίας θέλει να ζητήσει συγνώμη από τον Γιαννιώτα

Ο βοηθός του Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς, Στεφάν Ζιλί ισχυρίζεται πως εδώ και τρεις μέρες αναζητεί τον Γιάννη Γιαννιώτα δίχως όμως αποτέλεσμα, καθώς δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του.

Ο Γάλλος ασίσταντ βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γνωρίζοντας πως μετά την απαράδεκτη ενέργεια του να γρονθοκοπήσει τον Έλληνα διεθνή το μέλλον του στην Εθνική Βοσνίας -και όχι μόνο- τίθεται εν αμφιβόλω.

Ο Ζιλί εμφανίζεται μετανιωμένος για το γεγονός πως χειροδίκησε εναντίον του Γιαννιώτα σημειώνοντας πάντως πως ήταν χειρονομία άμυνας προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ο βοηθός της Εθνικής Βοσνίας, όπως έλεγε στο περιβάλλον του θέλει να απολογηθεί το συντομότερο δυνατό στον ίδιο τον Γιάννη Γιαννιώτα εκφράζοντας την μεταμέλεια του για όσα συνέβησαν στη Ζένιτσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή:www.gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.