ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ολυμπιακός: Η ημέρα της απόφασης για τον Πρίντεζη

Ολυμπιακός: Η ημέρα της απόφασης για τον Πρίντεζη

Ο Ολυμπιακός έχει ως πρώτο μέλημα στο σχεδιασμό της επόμενης μέρας την παραμονή πρωτίστως του Γιώργου Πρίντεζη και δευτερευόντως του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο πρώτος που θα περάσει την πόρτα των γραφείων της ΚΑΕ θα είναι ο 32χρονος φόργουορντ, με το ραντεβού να είναι προγραμματισμένο για σήμερα το μεσημέρι.

Η επιθυμία για ανανέωση της συνεργασίας είναι αμοιβαία. Ο μεν Ολυμπιακός θέλει διακαώς να κρατήσει τον εκ των αρχηγών του γνωρίζοντας όχι μόνο την αγωνιστική του αξία, αλλά και πόσο σημαντικός είναι για τα αποδυτήρια αλλά και για τον κόσμο. Ο δε Πρίντεζης είναι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα και από τη στιγμή που τον Αύγουστο θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας δεν θέλει να ξενιτευτεί.

Ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο που φέτος του απέφερε 1,2 εκατ. ευρώ και βρίσκεται ενώπιον του τελευταίου μεγάλου συμβολαίου της καριέρας του. Είναι λογικό, λοιπόν, να επιθυμεί μία αύξηση στις αποδοχές του, την οποία και ο Ολυμπιακός φέρεται διατεθειμένος να του κάνει. Μένει να φανεί αν η προσφορά θα ανταποκρίνεται στα «θέλω» του παίκτη, αν και εκτιμάται πως αν η διαφορά δεν είναι τεράστια θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Φυσικά υπάρχουν μνηστήρες, από τη Φενέρμπαχτσε και την Μπαρτσελόνα μέχρι και την ΤΣΣΚΑ, αλλά το πιθανότερο είναι ο 32χρονος άσος να μη χρειαστεί καν να τους ακούσει και να βάλει την υπογραφή του σε νέο (πιθανότατα) τριετές συμβόλαιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εφόσον κλείσει θετικά το θέμα του Πρίντεζη, σειρά θα πάρει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ίσως και την Πέμπτη ή την Παρασκευή, η πιο δύσκολη υπόθεση του Βαγγέλη Μάντζαρη. Μετά από αυτά τα δύο ζητήματα, από τα οποία εξαρτάται ολόκληρος ο μεταγραφικός σχεδιασμός, θα τεθούν επί τάπητος οι υπόλοιπες ανάγκες της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.