ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Προπονητής κουτουλά ποδοσφαιριστή που τσαντίστηκε επειδή έγινε αλλαγή (βίντεο)

Προπονητής κουτουλά ποδοσφαιριστή που τσαντίστηκε επειδή έγινε αλλαγή (βίντεο)

Είναι γνωστό ότι η ήττα συνήθως φέρνει γκρίνια και αυτό επιβεβαιώθηκε από τον προπονητή και έναν από τους ποδοσφαιριστές της Ουέσκα, η οποία ηττήθηκε με 3-0 από τη Χετάφε στο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των πλέι οφ της β΄ κατηγορίας Ισπανίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χουάν Αντόνιο Ανκέλα κάλεσε στο 60ο λεπτό τον Νταβίντ Λόπεζ να βγει από το γήπεδο ως αλλαγή.

Ο παίχτης της Ουέσκα δεν χάρηκε με την επιλογή του προπονητή του και φρόντισε να το δείξει κλωτσώντας ό,τι έβρισκε μπροστά του και φωνάζοντας προς τον προπονητή του.

Όταν ο Ανκέλα είδε την αντίδραση του Λόπεζ «τα πήρε στο κρανίο» και αφού κόλλησε το πρόσωπό του στο πρόσωπο του παίχτη του, στη συνέχεια του έριξε και μια κουτουλιά.

Το επεισόδιο εκείνη την ώρα έληξε με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων που συγκράτησαν τον Λόπεζ από το να δώσει συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μέχρι την έξοδο του Λόπεζ από το παιχνίδι η Ουέσκα κρατούσε το 0-0 καθώς τα τρία γκολ σε βάρος της μπήκαν μετά το 60ο λεπτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.