ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Η Πορτογαλία κατάκτησε την τρίτη θέση στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών της Ρωσίας

Η Πορτογαλία κατάκτησε την τρίτη θέση στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών της Ρωσίας

Η Πορτογαλία κατάκτησε την τρίτη θέση στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών της Ρωσίας, νικώντας στην παράταση 2-1 το Μεξικό, στον μικρό τελικό της διοργάνωσης που διεξήχθη στη Μόσχα.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 14ο λεπτό, όταν ο Μάρκες ανέτρεψε τον Αντρέ Σίλβα στην περιοχή και ο Αλ Μιρντάσι από τη Σαουδική Αραβία, αφού συμβουλεύθηκε το VAR (Video Assistant Referee), προκειμένου να είναι σίγουρος για την απόφασή του, υπέδειξε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αντρέ Σίλβα, αλλά ο Οτσόα απέκρουσε εντυπωσιακά στη δεξιά γωνία του, στερώντας από τους Πορτογάλους την ευκαιρία να ευστοχήσουν από τα 11 μέτρα για τέταρτη συνεχή φορά, καθώς είχαν προηγηθεί τα τρία χαμένα πέναλτι στον ημιτελικό με τη Χιλή.

Οι «τρικολόρες» προηγήθηκαν στο 54΄, όταν ο Τσιτσαρίτο Ερνάντες έκανε την προσπάθεια από αριστερά και προσπάθησε να βρει τον Βέλα, η μπάλα πέρασε απ΄ αυτόν και χτύπησε στο πόδι του Νέτο, προτού αλλάξει πορεία και καταλήξει στα δίχτυα του Ρούι Πατρίσιο.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ισοφάρισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Κουαρέσμα σέντραρε από δεξιά και ο πολύπειρος Πέπε, που είχε εγκατασταθεί στην επίθεση, σωστά πλασαρισμένος ισοφάρισε με προβολή στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους η Πορτογαλία κέρδισε δεύτερο πέναλτι, σε χέρι του Λαγιούν. Ο Αντριέν Σίλβα ήταν εύστοχος για το 2-1 στο 104΄, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι Ίβηρες έχασαν τον Σεμέδο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε έξι λεπτά αργότερα, όταν αποβλήθηκε ο Χιμένες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο 118΄ οι Μεξικανοί ζήτησαν πέναλτι του Πέπε στον Λοσάνο και στις διαμαρτυρίες αποβλήθηκε ο προπονητής τους, Χουάν Κάρλος Οσόριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.