ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κ.Ρονάλντο: Τεράστια ποσά από τις διαφημίσεις στο instagram (φωτό, βίντεο(

Κ.Ρονάλντο: Τεράστια ποσά από τις διαφημίσεις στο instagram (φωτό, βίντεο(

Τα νούμερα προκαλούν ίλιγγο, αλλά είτε μας αρέσει είτε όχι ζούμε στην εποχή των social media κι όσοι το έχουν αντιληφθεί νωρίς, όπως συμβαίνει στην περίπτωση μας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο κερδίζουν πολλά. Για την ακρίβεια πάρα πολλά.

Το Instagram για τους περισσότερους είναι μια εφαρμογή για κοινή χρήση φωτογραφιών. Για τον Πορτογάλο όμως (αλλά και για πολλά άλλα μέλη του σταρ σίστεμ) είναι μια εφαρμογή μέσω της οποίας μπορεί να «προμοτάρει» τους χορηγούς του και να πληρώνεται αδρά γι’ αυτό.

https://www.instagram.com/p/BWIk_5BFlaJ

Κι έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι στα τελευταία «ποσταρίσματα» του εμφανίζεται μόνο με τα… απαραίτητα ρούχα, προκαλώντας τον πανικό στα 106 εκατομμύρια ακολούθους του (!!!), καθώς έτσι «διαφημίζει» καλύτερους τον εκάστοτε χορηγού και πιάνουν τόπο οι 350.000 ευρώ (!!!) που παίρνει για κάθε τέτοια φωτό!

Όσο δεν κερδίζουν κάποιοι σε όλη τους τη ζωή τα καρπώνεται ο CR7 «ανεβάζοντας» μια απλή…. Καθημερινή φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/BUrxSK2lPu-

Μόνο που αυτό το ποσό δεν του δίνει και την πρώτη θέση στη σχετική λίστα (είμαστε σίγουροι ότι θα προπονηθεί εντατικά για να την κατακτήσει κι αυτή την κορυφή), αλλά είναι ισόβαθμός στην 3η θέση μαζί με την Κάιλι Τζένερ, της γνωστής οικογένειας των Καρντάσιανς.

Στη 2η θέση είναι η Κιμ Καρντάσιαν με κέρδη 440.000 ευρώ (αν και έχει 101 εκατ. ακολούθους) για κάθε διαφημιστική φωτό, ενώ πρώτη είναι η Σελένα Γκόμεζ που παίρνει 480.00 διότι έχει και 123 εκατ. πιστούς followers…Στην πρώτη δεκάδα όπως μπορείτε να δείτε στη φωτό που ακολουθεί κυριαρχεί η οικογένεια Καρντάσιαν (έχει τις θέσεις 2, 4, 5, 6, 7!), ενώ ο μοναδικός άνδρας μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς ο οποίος κερδίζεις μόλις 105.000 ευρώ…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BVXmjNQFz4t

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.