ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Έκανε το «μπαμ» η Μίλαν – 40 εκατ. ευρώ για τον Μπονούτσι

Έκανε το «μπαμ» η Μίλαν – 40 εκατ. ευρώ για τον Μπονούτσι

Παρά το γεγονός ότι είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Γιουβέντους έως το 2021. Πρόσφατα όμως άλλαξε και η διοίκηση της Μίλαν, η οποία θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, δαπάνησε 40 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει από την Γιουβέντους τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Πρόκειται αναμφίβολα για τη μεταγραφή του καλοκαιριού. Η Μίλαν πέτυχε ένα μεγάλο χτύπημα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, σπάζοντας την «αγία-τριάδα» της αμυντικής της γραμμής. Αποκτά τον Μπονούτσι, ίσως τον καλύτερο αμυντικό αυτή την στιγμή στον κόσμο και παράλληλα εκτοξεύει τον ενθουσιασμό των φίλων της ομάδας στα ύψη.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, η Γιούβε είχε απορρίψει πρόταση 60 εκατομμυρίων της Τσέλσι για τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό. Όμως στην επόμενη πρόταση που έφτασε, η διοίκηση της «Βέκια Σινιόρα» μέτρησε ως όφειλε, την επιθυμία του παίκτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπονούτσι θα μετακομίσει λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά από το Τορίνο, θα βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό 7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και θα γίνει ο νέος ηγέτης των «ροσονέρι» στο δρόμο της επιστροφής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.