ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Παναθηναϊκός: Ποιες οι σκέψεις του Μ.Ουζουνίδη ενόψει της «μάχης» με Λαμία;

Παναθηναϊκός: Ποιες οι σκέψεις του Μ.Ουζουνίδη ενόψει της «μάχης» με Λαμία;

Σχεδόν (ή μάλλον εντελώς) έχει κλειδώσει η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση (21/10, 20:30) με τη Λαμία για την όγδοη αγωνιστική της Super League.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε δίλημμα για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη στον άξονα λόγω της τιμωρίας του Γιακούμπα Σιλά που αποβλήθηκε στο ματς με την ΑΕΛ. Ο 49χρονος τεχνικός ήταν ανάμεσα στον Γιώργο Κουτρουμπή και τον Νούνο Ρέις (ζυγίζοντας τα συν και τα πλην του καθενός), αλλά τα πράγματα απλουστεύτηκαν μετά και τη βαριά τιμωρία του Ροντρίγο Μολέδο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στους Φθιωτούς (αλλά και σε Ολυμπιακό-Αναγέννηση Καρδίτσας).

Ο Έλληνας στόπερ θα αγωνιστεί κανονικά στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Δημήτρη Κολοβέτσιο και ο Πορτογάλος χαφ θα είναι δίπλα στον πρώην μέσο του Αστέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπότε, το «τριφύλλι» αναμένεται να παίξει με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια. Οι Χουλτ, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί θα είναι στην άμυνα. Κουρμπέλης, Ρέις στον άξονα, με τον Χίλιεμαρκ μπροστά τους, δεξιά θα είναι ο Βιγιαφάνιες, αριστερά ο Μουνιέ και στην κορυφή ο Μολίνς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.