ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρομακτικό ατύχημα: Επαγγελματίας παλαιστής πήδηξε από τα σκοινιά και προσγειώθηκε με το κεφάλι στο τσιμέντο (βίντεο)

Τρομακτικό ατύχημα: Επαγγελματίας παλαιστής πήδηξε από τα σκοινιά και προσγειώθηκε με το κεφάλι στο τσιμέντο (βίντεο)

Τυχερός που ζει θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του ο 27χρονος επαγγελματίας παλαιστής Σον Φοίνιξ μετά το άλμα σε αγώνα τον περασμένο Οκτώβριο που κατέληξε με τον ίδιο στο νοσοκομείο να έχει υποστεί κατάγμα στο κρανίο και εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο Φοίνιξ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο απο τη στιγμή του τραυματισμού του που συνέβηα όταν «βούτηξε» από τα σκοινία με στόχο να προσγειωθεί σε ένα τραπέζι.

Από λαθος υπολογισμό, όμως, ο 27χρονος προσγειώθηκε τελικά στο τσιμεντένιο πάτωμα με αποτέλεσμα να μείνει ακίνητος και να χρειαστεί στη συνέχεια να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Αν και έχουν περάσει τρεις μήνες απο το ατύχημα ο Φοίνιξ εξακολουθεί να υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες προκειμένου να επανέλθει από τους σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία της πρώτης ακτινογραφίας του μετά την άσχημη πτώση του στην οποία είναι εμφανές το κάταγμα που υπέστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξηγώντας, τέλος, γιατί έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, ο Φοίνιξ δήλωσε ότι το έκανε για να δείξει τους κινδύνους του επαγγέλματός του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.