ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σκληρό βίντεο: Παλαιστής βούτηξε από τα σχοινιά και «έσκασε» στο τσιμέντο (φωτό)

Σκληρό βίντεο: Παλαιστής βούτηξε από τα σχοινιά και «έσκασε» στο τσιμέντο (φωτό)

Ο 27χρονος επαγγελματίας παλαιστής πρέπει να θεωρεί τυχερό τον εαυτό του που ζει μετά τη σοκαριστική πτώση κατά τη διάρκεια αγώνα του.

Ο Σον Φοίνιξ υπολόγισε λάθος και τελικά «προσγειώθηκε» στο τσιμέντο με αποτέλεσμα να μείνει ακίνητος και να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο Φοίνιξ υπέστη κατάγμα στο κρανίο και εγκεφαλική αιμορραγία και τρεις μήνες μετά το ατύχημά του συνεχίζει να υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες προκειμένου να επανέλθει από τους σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία της πρώτης ακτινογραφίας του μετά την άσχημη πτώση του στην οποία είναι εμφανές το κάταγμα που υπέστη.

Εξηγώντας, τέλος, γιατί έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, ο Φοίνιξ δήλωσε ότι το έκανε για να δείξει τους κινδύνους του επαγγέλματός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ye__H0uMUK4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.