Αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι: 4 λεπτά μικρότερη η νύχτα και 4 λεπτά μεγαλύτερη η μέρα, ήδη!

Ο Mayweather έβγαλε 9.000.000 δολάρια σε 139 δευτερόλεπτα – Δείτε πώς (βίντεο)

Ο Mayweather έβγαλε 9.000.000 δολάρια σε 139 δευτερόλεπτα – Δείτε πώς (βίντεο)

Πόσα χρήματα μπορείς να κερδίσεις περίπου σε 2 λεπτά; Ο Floyd Mayweather πάντως έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό 9.000.000 δολάρια.

Ο αγώνας επίδειξης με τον Tenshin Nasukawa εξελίχτηκε σε πανωλεθρία για τον Ιάπωνα. Σε 139 δευτερόλεπτα, ο Αμερικανός του έριξε τρία knock down, η γωνία του πέταξε λευκή πετσέτα κι ο νεαρός άρχισε να κλαίει.

Από την άλλη, ο Floyd άρχισε να χορεύει. Και καλά έκανε. Με τόσα χρήματα σε τόσο σύντομο χρονικά διάστημα, τι άλλο να έκανε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.