
Σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport», οι διοικούντες την Ferrari επιλέγουν να αναθεωρήσουν τη διοικητική δομή της ομάδας ενόψει της σεζόν του 2019 στη Formula 1.
Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει σήμερα ότι ο γενικός διευθυντής της σκουντερία, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, δεν θα ηγείται πλέον της ομάδας, με τον τεχνικό διευθυντή, Ματία Μπινότο, να τον αντικαθιστά. Ο Μπινότο έχει αναδειχθεί από τις «τάξεις» της Ferrari τις τελευταίες δύο δεκαετίες, με πολλούς να πιστώνουν σε αυτόν τα… κέρδη στη μονάδα ισχύος της ιταλικής ομάδας, από τότε που ανέλαβε επικεφαλής στον συγκεκριμένο τομέα ενόψει της σεζόν του 2015.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.