
Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τον Kisenosato, έναν από τους τρεις μεγάλους πρωταθλητές (Yokozuna) στο 1ο Τουρνουά Σούμο, για το 2019.
Μάλιστα, ο Kisenosato είχε πολύ άσχημη απόδοση και στο προηγούμενο τουρνουά που ήταν το τελευταίο για το 2018.
Γιατί βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση ο μεγάλος αυτός αθλητής; Μήπως ήρθε η ώρα ο 32χρονος πλέον Yokozuna να συνταξιοδοτηθεί; Η επόμενή του κίνηση θα εξαρτηθεί σίγουρα από την απόδοσή του στη συνέχεια του τουρνουά.
Δείτε παρακάτω την τρίτη συνεχόμενη ήττα του Kisenosato, όπως και προηγούμενους αγώνες του:
https://twitter.com/nhk_news/status/1084738009298321408
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.