ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Ελπίζει στη σωτηρία ο Λεβαδειακός – Απογοήτευση στον Άρη

Ελπίζει στη σωτηρία ο Λεβαδειακός – Απογοήτευση στον Άρη

Σημαντικό τρίποντο πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 εντός έδρας του Άρη.

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Καραγεωργίου στον πάγκο του Λεβαδειακού, αφού οι Βοιωτοί πήραν τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Άρη, ο οποίος και εμφάνισε τεράστια προβλήματα στη δημιουργία και δεν κατάφερε να “απειλήσει” σε κανένα σημείο του αγώνα τους αντιπάλους του.

Το ματς είχε έτσι ελάχιστες ευκαιρίες καθόλη τη διάρκειά του, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν όμως το γκολ της νίκης, μετά από μια σέντρα ακριβείας του Τσαμπούρη και μία καρφωτή κεφαλιά του Μαρκόφσκι.

Το παιχνίδι

Από την αρχή του αγώνα, οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να “παλέψουν” αλλά όχι και να… δημιουργήσουν , γεγονός που έφερε ένα κακό πρώτο μισάωρο στο ματς, με μοναδικές ευκαιρίες, ένα σουτ του Ντιγκινί στο 16′ και μία προβολή άουτ του Μαρκόφσκι στο 25′.

Στην πρώτη πραγματικά καλή ευκαιρία στο ματς στο 38′ όμως, ο Λεβαδειακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ, αφού η σέντρα ακριβείας του Τσαμπούρη βρήκε τον Μαρκόφσκι στην “καρδιά” της άμυνας του Άρη κι αυτός την έστειλε στα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά για το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης έψαξε την ισοφάριση και παίρνοντας την κατοχή της μπάλας, “πίεσε” τους γηπεδούχους, κλείνοντάς τους στα καρέ του Μπάγιτς. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να δημιουργήσει καθαρές ευκαιρίες και έτσι περιορίστηκε σε κάποια μακρινά σουτ, που δεν απείλησαν ποτέ ουσιαστικά την εστία του Μπάγιτς.

Ως εκ τούτου, το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τους Βοιωτούς να πανηγυρίζουν μία νίκη “ανάσα” στη “μάχη” της παραμονής και τους “κίτρινους” να χάνουν κι άλλο έδαφος στην προσπάθειά τους να βρεθούν κοντά στις θέσεις που οδηγούς στην Ευρώπη.

Οι συνθέσεις στο Λεβαδειακός – Άρης

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμούρης, Αντιλέχου, Ανγκουά, Ζησόπουλος, Κονέ, Ντιόγκο, Στανόγιεβιτς, Μαρκόβσκι, Νανγκίς (62′ Σαβαντογκό), Γιακουμάκης (69′ Μητρόπουλος)

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Μπάσα, Ματίγια, Σιώπης, Κόρχουτ (46′ Λάρσον), Γκαρσία (82′ Μαρτίνες), Τόνσο (73′ Διαμαντόπουλος), Ντιγκινί

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.