Το θέμα πλέον δεν είναι αν αγόρασαν το Predator αλλά από πού προήλθαν και πώς πληρώθηκαν τα λεφτά για την αγορά του...

«Ράμπο» με φορητές κάμερες θα περιφρουρούν τα γήπεδα

«Ράμπο» με φορητές κάμερες θα περιφρουρούν τα γήπεδα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου προανήγγειλε, ένα αρκετά σημαντικό μέτρο για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα και τον εντοπισμό τυχόν χούλιγκαν.

Στη χθεσινή ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της ΓΓΑ για τη βία στα γήπεδα, όπου έδωσαν το «παρών» και οι διεθνείς συνομοσπονδίες, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη αποκάλυψε ότι η Αστυνομία θα επιστρατεύσει «ράμπο» με κάμερες για να είναι πιο εύκολη η ταυτοποίηση των χούλιγκαν που προκαλούν επεισόδια στα γήπεδα, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport.

Όπου γίνονται έκτροπα, θα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής αστυνομικοί που θα έχουν κάμερες, προφανές μη ορατές και θα καταγράφουν τα περιστατικά.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.