
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΤ), αναλαμβάνει δράσεις σχετικά με το θέμα των ανασφάλιστων ποδοσφαιριστών των κατώτερων κατηγοριών (πέραν της Super League), έτσι αποφάσισε να σταματήσουν οι ποδοσφαιριστές τα παιχνίδια που θα συμμετέχουν, για ένα λεπτό από την στιγμή που θα γίνει η σέντρα των αγώνων της 4ης αγωνιστικής της Superleague.
Είναι δεδομένο πως οι παίκτες του ΟΦΗ συμφωνούν με την εν λόγω απόφαση και θα διαμαρτυρηθούν στο ματς με τον Βόλο (21/9, 17.15), ενώ πιθανότατα το ίδιο θα πράξουν και οι παίκτες του Βόλου. Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη αν θα συμβεί κάτι ανάλογο και στα ματς του Αστέρα με τον Ατρόμητο και του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ.
Σημειωτέον ότι οι ποδοσφαιριστές είναι ανασφάλιστοι από τις 27 Μαΐου 2019 και ήδη έχουν αρχίσει οι επίσημες αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδας
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.