Πώς το είπε; «Εγώ έφαγα την σφαίρα αντί για τον αρχηγό»;

37ος Μαραθώνιος: Ο τυφλός Κορεάτης που τερμάτισε χωρίς συνοδεία – Χάρη σε μια συσκευή (φωτο)

37ος Μαραθώνιος: Ο τυφλός Κορεάτης που τερμάτισε χωρίς συνοδεία – Χάρη σε μια συσκευή (φωτο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Στον 37ο κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας πήραν μέρος κάποιοι τυφλοί αθλητές, οι οποίοι έτρεξαν με τη βοήθεια συνοδού.

Ένας όμως τυφλός αθλητής από την Κορεά, ο Κου Γου Χαν, εντυπωσίασε καθώς έτρεξε μόνος του χάρη σε μια προηγμένη τεχνολογικά συσκευή.

Η συγκεκριμένη συσκευή, η οποία δοκιμάστηκε για πρώτη φορά επέτρεψε στον ίδιο να τρέξει στην κλασική διαδρομή μόνος του χωρίς συνοδεία.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.