ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τα «πρώτα» λόγια του Σ.Τσιτσιπά μετά την «επική» νίκη: «Ειλικρινά το χρωστάω σε σας όλο αυτό» (βίντεο)

Τα «πρώτα» λόγια του Σ.Τσιτσιπά μετά την «επική» νίκη: «Ειλικρινά το χρωστάω σε σας όλο αυτό» (βίντεο)

«Ειλικρινά το χρωστώ σε σας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική» ήταν τα πρώτα λόγια του Στέφανου Τσιτσιπά μετά την μεγάλη νίκη του.

Στο πάνθεον των μεγάλων του τένις, και στους θρύλους του ελληνικού αθλητισμού, καταχωρίστηκε με ανεξίτηλα γράμματα από την Κυριακή ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έγραψε ιστορία νικώντας με 2-1 σετ (6-7, 6-2, 7-6) τον Ντομινίκ Τιμ στον τελικό των ATP Finals στο Λονδίνο. Το ματς με τον Αυστριακό ήταν συναρπαστικό με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του δεν είπε πάρα πολλά. Αρχικά απευθύνθηκε προς τον Ντόμινικ Τιμ: «Θέλω να σε συγχαρώ, είσαι έμπνευση για μένα και για πολλούς άλλους παίκτες», είπε κοιτάζοντάς τον στα μάτια και συνέχισε: «Ήταν μια φανταστική μάχη, μια πολύ όμορφη μάχη για το τένις. Πολλά συγχαρητήρια για την φανταστική σεζόν που είχες και για την σκληρή δουλειά που έκανες όλη την χρονιά.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε ακόμη: «Νιώθω απίστευτα που κρατώ αυτό το τρόπαιο. Ευχαριστώ την ομάδα μου, τον ατζέντη μου, τον πατέρα μου και την μητέρα μου, αλλά και τον κόσμο που μου συμπαραστάθηκε. Το κάνατε τόσο ξεχωριστό για μένα, δεν έχω λάβει ποτέ στη ζωή μου τόση αγάπη. Ειλικρινά το χρωστώ σε σας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς του τουρνουά, χωρίς αυτούς δεν θα είμαστε εδώ αυτή τη στιγμή. Εύχομαι να τα ξαναπούμε πολλές φορές στο μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.