ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφές σε «πρώτο πλάνο»

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφές σε «πρώτο πλάνο»

Ο Παναθηναϊκός θέλει να “δέσει” μετά τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη, τέσσερις ακόμη Έλληνες του ρόστερ του, ετοιμάζοντας νέα συμβόλαια για Κουρμπέλη, Διούδη, Αποστολάκη και Χρήστο Δώνη.

Η απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα από τη θέση του τεχνικού διευθυντή έδειξε να αποτελεί και μία αλλαγή στην προσέγγιση της ανανέωσης των συμβολαίων των παικτών του Παναθηναϊκού, με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να ανακοινώνει την παραμονή του λίγες ημέρες αργότερα.

Είχε προηγηθεί και το σίριαλ με την ανανέωση του Γιάννη Μπουζούκη, κάτι που θέλουν να αποφύγουν οι “πράσινοι” με τους υπόλοιπους Έλληνες της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο αυτό, Κουρμπέλης, Διούδης, Αποστολάκης και Χρήστος Δώνης αναμένεται να έχουν σύντομα στα χέρια τους προτάσεις για ανανέωση των συμβολαίων τους από την ΠΑΕ, με τον αρχηγό του Τριφυλλιού να αποτελεί προτεραιότητα, ειδικά μετά και τη μονιμοποίησή του στο βασικό σχήμα της ανανεωμένης εθνικής ομάδας του Τζον Φαν’τ Σιπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.