ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ντάνιελ Σούντγκρεν: «Η ΑΕΚ δεν είναι καλύτερη ομάδα απο τον ΑΡΗ»

Ντάνιελ Σούντγκρεν: «Η ΑΕΚ δεν είναι καλύτερη ομάδα απο τον ΑΡΗ»

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αναφέρθηκε στη βαθμολογική συγκομιδή του Άρη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες αλλά και στο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην ΑΕΚ.

Τη νίκη έθεσε ως στόχο για τον Άρη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ο Σουηδός άσος υποστήριξε ότι παρά το γεγονός ότι η Ένωσή είναι πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα δεν είναι καλύτερη ομάδα και επεσήμανε ότι οι τρεις βαθμοί είναι μόνο στο μυαλό αυτού και των συμπαικτών του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Βλέπουμε αυτό το ματς, όπως όλα τα άλλα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερό ματς. Έχουμε κι έναν λόγο παραπάνω, θα έχουμε έναν κι έναν νεαρό τερματοφύλακα στην ομάδα (σ.σ. Τσιλιγγίρης), θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε, θα κάνει κι αυτός ότι καλύτερο μπορεί».

Για τον προσεχή αγώνα με την ΑΕΚ:

«Πάμε για να κερδίσουμε, η ΑΕΚ δεν είναι καλύτερη από εμάς, κι ας είναι βαθμολογικά πιο ψηλά. Με νίκη πάμε εμείς στην 3η θέση και αυτό σκεφτόμαστε. Η διακοπή μας έδωσε ανάσες, κερδίσαμε και το ματς πριν την διακοπή. Πάντα μία νίκη σε βοηθά να είσαι καλύτερα και να είσαι ήρεμος. Τώρα είμαστε έτοιμοι για να επιστρέψουμε».

Για την πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με πέρσι. Σίγουρα υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο πρωτάθλημα. Σίγουρα είμαι λίγο νευριασμένος με εμάς που χάσαμε κάποιους βαθμούς όπως στον Βόλο που δεν παίξαμε καλά. Με τον ΠΑΟΚ αξίζαμε τη νίκη. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε στα πλέι οφ. Είμαστε καλή ομάδα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και του χρόνου θα είμαστε στην Ευρώπη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.