ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το «βαθύ λαρύγγι» του ρωσικού ντόπινγκ: Πρώτα τους ντόπαρε, μετά τους πρόδωσε

Το «βαθύ λαρύγγι» του ρωσικού ντόπινγκ: Πρώτα τους ντόπαρε, μετά τους πρόδωσε

Ιδιοφυία στην φαρμακολογία, καθηγητής στο πανεπιστήμιο Λομονόσοφ της Μόσχας, μέλος της ολυμπιακής ομάδας στη Σεούλ το 1988, αυτός που «έφτιαξε» τον ρωσικό αθλητισμό τα τελευταία χρόνια, αυτός που αποφάσισε κατόπιν να τα αποκαλύψει όλα, ένας ηλίθιος που πρόδωσε την πατρίδα του για να ενταχθεί στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Τον Αύγουστο του του 2017 προβλήθηκε το (βραβευμένο λίγους μήνες μετά με Όσκαρ) ντοκιμαντέρ «Ίκαρος» (ο Ίκαρος της ελληνικής μυθολογίας αγνόησε τις οδηγίες του πατέρα του να μην πετάξει πολύ κοντά στον ήλιο και το πλήρωσε με τη ζωή του.

Ένας σύγχρονος Ίκαρος αν προσπαθήσει να αψηφήσει τους κανόνες με απαγορευμένες ουσίες δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι δεν θα πιαστεί), στο οποίο ο σκηνοθέτης και ερασιτέχνης ποδηλάτης Μπράιαν Φόγκελ ήρθε σε επαφή με τον Ροντσένκοφ, πρώην διευθυντή του κέντρου αντι-ντόπινγκ της Μόσχας και εκ των αρχιτεκτόνων του προγράμματος ντόπινγκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι το 2014: ένα πρόγραμμα το οποίο, όπως υποστήριξε ο Ρόντσενκοφ, είχε εγκριθεί από τον ίδιο τον Πούτιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.