
Με αφορμή την πολύ μικρή προσέλευση θεατών στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη, το SDNA καταγράφει τα νούμερα των πράσινων στο συγκεκριμένο τομέα την τελευταία δεκαετία και εξηγεί πως από τις 29.226 μ.ο. εισιτηρίων το 2010 έφτασε στις 5.282 το 2019.
Τόσο ο Γιώργος Δώνης σε πρόσφατη συνέντευξή του, όσο και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν αναφερθεί στην εικόνα της εξέδρας του Ολυμπιακού Σταδίου στα εντός έδρας παιχνίδια του τριφυλλιού. Ο κόσμος έχει απογοητευτεί και έχει γυρίσει την πλάτη στην αγαπημένη του ομάδα. Ασφαλώς και όλα ξεκινούν από την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στους οπαδούς και τη διοίκηση, όμως αυτή δεν είναι η μόνη αιτία.
Διαβάστε τη συνέχεια στο SDNA.gr
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.