Τάσος Χατζηγιοβάνης για διαιτησία: «Το μόνο που ζητάω είναι να σέβονται την προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού»

Τάσος Χατζηγιοβάνης για διαιτησία: «Το μόνο που ζητάω είναι να σέβονται την προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού»

Την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι των «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό σχολίασε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, αλλά στάθηκε και στη διαιτησία του αγώνα, κάνοντας λόγο για δύο λάθη του διαιτητή στις φάσεις με τα πέναλτι, για τα οποία διαμαρτύρονται οι «πράσινοι».

Οι δηλώσεις του Χατζηγιοβάνη:
«Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και θέλαμε να το συνεχίσουμε. Ήμασταν ανώτεροι απ’ τον Ολυμπιακό το είδε όλος ο κόσμος. Στο δεύτερο πέσαμε, δεν δείξαμε την ίδια απόδοση και μια φάση τους λίγο τυχερή, έφερε το γκολ. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Στεναχωρημένοι απ’ το αποτέλεσμα αλλά περήφανος για την ομάδα», είπε αρχικά ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Για την αναποτελεσματικότητα της ομάδας του: «Το λέμε σε κάθε ματς αυτό. Θέλουμε δουλειά δε γίνεται αλλιώς. Ο κάθε παίκτης ατομικά πρέπει να δουλεύει για να το καταφέρει. Είναι φανερό πως το χρειαζόμαστε από κάθε παίκτη».

Για την διαιτησία: «Δε μ’ αρέσει να μιλάω για διαιτησία ειδικά όταν παίζουν ξένοι διαιτητές. Είδαμε το πέναλτι, είναι κρίμα. Το μόνο που ζητάω είναι να σέβονται την προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού. Νομίζω πως του Μπουζούκη είναι ακόμη πιο καθαρό πέναλτι, ενώ του Μακέντα το είδα κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Να σέβονται την προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού ανεξάρτητα απ’ την βαθμολογία. Αν γίνει εκεί το 1-0 είναι διαφορετικό ματς. Στο πρώτο μέρος με 0-1 δεν ξέρεις μετά τι θα γινόταν. Θέλω να σέβονται την προσπάθειά μας».

Για το νέο έτος: «Για μένα να είμαι βασικό μέλος του Παναθηναϊκού. Θέλω να κληθώ στην Εθνική και να βοηθήσω την ομάδα, όντας καλός σε κάθε ματς. Βαθμολογικά να είμαστε στην εξάδα και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε εκείνο το σημείο είδε τη φάση του πέναλτι και είπε: «Δεν πειράζει ο Θεός βλέπει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.