Ξ.Πεσιάκοβα: Η ομάδα του συζύγου της «έφαγε» 10 γκολ και αυτή… έκανε άσεμνες χειρονομίες στους αντιπάλους (φώτο)

Ξ.Πεσιάκοβα: Η ομάδα του συζύγου της «έφαγε» 10 γκολ και αυτή… έκανε άσεμνες χειρονομίες στους αντιπάλους (φώτο)

Η Ροστόφ, η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο σύζυγος της Ξένιας Πεσιάκοβα, έχασε με 10-1 από την Ροστόφ και η ξανθιά σεξοβόμβα αντέδρασε με άσεμνες χειρονομίες.

Η συντριβή της Ροστόφ από τη Σότσι με 10-1, με την πρώτη να αγωνίζεται με νεαρούς παίκτες λόγω έξι κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα, εξόργισε τη σύζυγο του γκολκίπερ της ηττημένης ομάδας.

Ο λόγος για το μοντέλο/influencer Ξένια Πεσιάκοβα που είναι παντρεμένη με τον γκολκίπερ της Ροστόφ, Σεργκέι Πεσιάκοφ.

https://www.instagram.com/p/BsS5I58nGXp

Η Πεσιάκοβα μετά το 10-1 μαζί με άλλες τρεις συζύγους παικτών της Ροστόφ έβγαλαν μια φωτογραφία κάνοντας μια άσεμνη χειρονομία απευθυνόμενες στην ομάδα της Σότσι, γράφοντας ειρωνικά λεζάντα «συγχαρητήρια στους νικητές», κάνοντας tag την αντίπαλη ομάδα.

Αυτό που ακολούθησε πάντως ήταν ένας καταιγισμός υβριστικών μηνυμάτων από οπαδούς της Σότσι προς την πανέμορφη Ξένια, η οποία ζήτησε από τους followers της να κάνουν block όσους την έβριζαν.

https://www.instagram.com/p/B6IBxvehlcf

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πεσιάκοφ αγωνίζεται στη Ροστόφ από το 2017 ενώ πρόσφατα κλήθηκε και στην εθνική Ρωσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.