Καλή Σαρακοστή κι ο Θεός να βάλει το χέρι του...

Ο πρόεδρος της Σερβίας και πάλι φοιτητής για να γίνει προπονητής μπάσκετ

Ο πρόεδρος της Σερβίας και πάλι φοιτητής για να γίνει προπονητής μπάσκετ

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, γίνεται ξανά φοιτητής!

Ο Βούτσιτς ανακοίνωσε ότι γράφτηκε ξανά στο πανεπιστήμιο, προκειμένου να πάρει πτυχίο ώστε να γίνει προπονητής μπάσκετ. «Για δεύτερη φορά στη ζωή μου έγινα φοιτητής, ελπίζοντας να γίνω προπονητής μπάσκετ για παιδιά», έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο πρόεδρος της Σερβίας. «Δεν θα πιστεύατε πόσο χαρούμενος είμαι που έπειτα από πολλά χρόνια αρχίζω να υλοποιώ τα παιδικά μου όνειρα», ανέφερε ακόμη.

Ο 50χρονος Βούτσιτς- που είναι ήδη απόφοιτος της νομικής σχολής- δημοσίευσε και μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει δείχνοντας τη φοιτητική ταυτότητά του, ενώ δίπλα του, πάνω στο γραφείο του, βρίσκεται μια μικρή μπάλα μπάσκετ.

Όταν ρωτήθηκε αν είχε μεγαλύτερες φιλοδοξίες, στην προπονητική, είχε απαντήσει ότι το όνειρό του ήταν να προπονήσει παιδιά σε μια «μικρή ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.