
Το ενδιαφέρον μεγάλων τουρκικών ομάδων για διεθνή μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη, υπάρχει εδώ και χρόνια.
Πέρυσι είχε δώσει αρνητική απάντηση σε κρούση της Φενέρ αλλά φέτος σύμφωνα με τουρκικές πηγές η Γαλατά εμφανίζεται διατεθειμένη να κάνει πρόταση για την απόκτησή του.
Ο Φορτούνης φυσικά δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον πειραϊκό σύλλογο ενώ στο παρελθόν γενικά υπήρξε αρνητικός για την Τουρκία.
Φέτος ο 27χρονος διεθνής είχε 20 ματς με 3 γκολ και 4 ασίστ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.