Με αυτό που έρχεται τον χειμώνα στην ενέργεια, σιγά μην περιμένει τον Μάρτιο...

Τόκιο 2020: Το 18% όσων πήραν εισιτήρια ζητά πίσω τα λεφτά

Τόκιο 2020: Το 18% όσων πήραν εισιτήρια ζητά πίσω τα λεφτά

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Τη στιγμή που το ζήτημα «θεατές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021» παραμένει ακόμα ανοιχτό, η Οργανωτική Επιτροπή του «Τόκιο 2020» ομολόγησε ότι ένα ποσοστό της τάξης του 18% ζητά την επιστροφή των χρημάτων του.

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχουν φτάσει 810.000 αιτήσεις για επιστροφή των χρημάτων που δόθηκαν για αγορά εισιτηρίων στο σύνολο των 4,45 εκατομμυρίων εισιτηρίων που έχουν πωληθεί.

Οι αιτήσεις για τις επιστροφές έληξαν τον Νοέμβριο, ενώ τον Δεκέμβριο θα ξεκινήσει η διαδικασία των αποζημιώσεων.

Πάντως, οι διοργανωτές παραδέχτηκαν ότι αν και σκοπεύουν να διαθέσουν εκ νέου τα εισιτήρια που επιστράφηκαν, δεν έχει αποφασιστεί το πώς και το πότε θα γίνει αυτό.

Η τελική απόφαση για το πώς θα μπορέσουν οι θεατές να παρακολουθήσουν τους Αγώνες θα παρθεί την Άνοιξη του 2021.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.