
Η σύζυγος του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού, Εζεκίελ Γκαράι, Ταμάρα Γκόρο, έγινε viral ποζάροντας γυμνή στο χιόνι.
Το πανέμορφο μοντέλο φωτογραφήθηκε εντελώς γυμνή στο χιόνι. Η καλλονή βγήκε στο κήπο του σπιτιού της, όπου το είχε στρώσει το χιόνι και έβγαλε όλα τα ρούχα της.
Στο παρελθόν, η Γκόρο είχε ευχαριστήσει τους οπαδούς της στα social media βγαίνοντας με τα εσώρουχα στο μπαλκόνι. «Ούτε το κρύο μπορεί να μου αντισταθεί» έγραψε στο ποστάρισμα.
https://www.instagram.com/p/CJ07siXg_N0
https://www.instagram.com/p/CJn-3qQAqNr
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.