ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Συστάσεις του εισαγγελέα στους εκπροσώπους των ομάδων για τα συνεχόμενα κρούσματα βίας

Θεσσαλονίκη: Συστάσεις του εισαγγελέα στους εκπροσώπους των ομάδων για τα συνεχόμενα κρούσματα βίας

Το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Πέμπτη, ξεχείλισε το ποτήρι της οπαδικής βίας στην πόλη.

Για τον λόγο αυτό, οι Εισαγγελικές Αρχές της Θεσσαλονίκης κάλεσαν εκπροσώπους των ομάδων της πόλης στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου τους έγιναν αυστηρές συστάσεις να αποφεύγουν εμπρηστικές δηλώσεις και ανακοινώσεις που πυροδοτούν εντάσεις ακόμη και ενέργειες βίας στους κόλπους των οπαδών τους.

Η σύσκεψη συγκλήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου με αφορμή το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στην περιοχή του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου το οποίο η αστυνομία απέδωσε σε οπαδικές διαφορές.

Το παρών έδωσαν διοικητικοί παράγοντες των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Άρης, του Γ.Σ. Ηρακλής, όπως επίσης στελέχη της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Οι εισαγγελικές αρχές αφού έθεσαν τους αθλητικούς παράγοντες προ των ευθυνών τους, φέρεται να απηύθυναν έκκληση να συμβάλλουν προς την κατεύθυνση για να σταματήσουν τα φαινόμενα βίας.

Γι’ αυτό και τους ζητήθηκε να αποφεύγουν ενέργειες που μπορεί να πυροδοτήσουν κλίμα έντασης και βίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σύσκεψη διήρκησε περίπου μία ώρα, χωρίς να γίνουν, μετά το πέρας της, δηλώσεις από τους εκπροσώπους των συλλόγων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.