ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Χωρίς την παρουσία ξένων θεατών από το εξωτερικό

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Χωρίς την παρουσία ξένων θεατών από το εξωτερικό

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Τόκιο 2020» γνωστοποίησε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία ξένων θεατών από το εξωτερικό.

Αυτό σημαίνει πως στις εξέδρες της διοργάνωσης θα δώσουν το παρών μόνο οι κάτοικοι της χώρας.

Η απόφαση οφείλεται βέβαια στην πανδημία, με την κυβέρνηση της χώρας να αποφαίνεται πως θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο για την υγειονομική κατάσταση της χώρας να ανοίξουν τα σύνορα για θεατές από το εξωτερικό.

Παράλληλα, η τελετή της λαμπαδηδρομίας θα διεξαχθεί στη Φουκουσίμα επίσης χωρίς την παρουσία κόσμου.

Υπενθυμίζουμε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, που αναβλήθηκαν το 2020 λόγω του κορονοϊού, θα διεξαχθούν φέτος από τις 23 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου 2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση αφορά και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν επίσης στο Τόκιο, από 24 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.