Eurocup: Επική ανατροπή και πρόκριση στους «4» της Ευρώπης για την Βουλιαγμένη

Eurocup: Επική ανατροπή και πρόκριση στους «4» της Ευρώπης για την Βουλιαγμένη

Ο ΝΟΒ ανέτρεψε το 11-10 του Ζάγκρεμπ, επικρατώντας αρχικά με το ίδιο σκορ στο σημερινό ματς και ολοκλήρωσε την ανατροπή μέσω των πέναλτι (20-18). Επόμενο εμπόδιο στον δρόμο για τον τίτλο θα είναι η Όρβοσι από την Ουγγαρία στις 3 και 10/4.

Οι «μπέμπηδες» επέδειξαν εξαιρετική εικόνα σε όλη τη διάρκεια του ματς και θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» την πρόκριση από στην κανονική διάρκεια. Οι πολίστες του Χρβόγε Κόλιανιν έφτασαν στο 10-7, με τον Βρλιτς να σημειώνει στα τελευταία δευτερόλεπτα το 11-10 που οδήγησε το ματς στον έξτρα χρόνο.

Εκεί, οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι στις τελευταίες εκτελέσεις και προκρίθηκαν, έχοντας προλάβει να δώσουν μόνο ένα ματς, λόγω της διακοπής της Α1.

Ο αγώνας στον Πειραιά ήταν συγκλονιστικός σε εξέλιξη. Οι δυο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ μέχρι και την τρίτη περίοδο. Η Βουλιαγμένη ήταν εντυπωσιακή στο τέταρτο οκτάλεπτο και προηγήθηκε αρχικά με 9-7 και, σ τξ συνέχεια, 11-9. Οι Κροάτες ισοφάρισαν με παίκτη παραπάνω στην τελευταία τους επίθεση με τον Λάζιτς 16’’ πριν το τέλος και το ματς έληξε 11-10 για να οδηγηθούμε στα πέναλτι.

Εκεί, η Βουλιαγμένη ευστόχησε και στα εννέα πέναλτι που εκτέλεσε. Ο Τζωρτζάτος απέκρουσε το ένατο πέναλτι των Κροατών και έδωσε την πρόκριση.

Η διαδικασία των πέναλτι:

1ο πέναλτι: Ράντου γκολ – Αφρουδάκης γκολ

2ο πέναλτι: Μπούκιτς γκολ – Μυλωνάκης γκολ

3ο πέναλτι: Μίλος γκολ – Καλογερόπουλος γκολ

4ο πέναλτι: Βρλιτς γκολ – Μπάσιτς γκολ

5ο πέναλτι: Λάζιτς γκολ – Γκιουβέτσης γκολ

6ο πέναλτι: Ράντου γκολ – Αφρουδάκης γκολ

7ο πέναλτι: Μπούκιτς γκολ – Μυλωνάκης γκολ

8ο πέναλτι: Μίλος γκολ – Καλογερόπουλος γκολ

9ο πέναλτι: Βρλιτς (απόκρουση Τζωρτζάτου και δοκάρι) – Μπάσιτς γκολ

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 3-1, 1-2, 4-3, 9-8 στα πέναλτι. Σύνολο 20-18

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (προπονητής Χέρβο Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 2, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 3, Τρούλος 2, Γουβης, Αφρουδακης 3, Καλογερόπουλος 4, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Μπάσιτς 3, Λόζινα 1, Ανδρεάδης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΜΛΑΝΤΟΣΤ (προπονητής Ζόραν Μπάγιτς):Μάρσελιτς, Ράντου 2, Μίλος 4, Μπίλιακα, Λάζιτς 5, Γιόσιπ Βρίλιτς 1, Μπούκιτς 4, Μπούσλιε 1, Σάμαρτζιτς, Μπάγιτς, Μ. Βρίλιτς, Ντάσιτς 1, Γιουρλινα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.