ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ατρόμητος – ΑΕΛ 0-1: «Διπλό» από χρυσάφι στο Περιστέρι για τους Θεσσαλούς

Ατρόμητος – ΑΕΛ 0-1: «Διπλό» από χρυσάφι στο Περιστέρι για τους Θεσσαλούς

Η ΑΕΛ εμφανίστηκε απόλυτα συγκεντρωμένη απέναντι στον Ατρόμητο και κατάφερε να φύγει από το Περιστέρι με το τρίποντο μετά το τελικό 0-1, για τα play-out της SuperLeague.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο από την αρχή, με τους γηπεδούχους να έχουν ελαφρά υπεροχή, αλλά να μην μπορούν να κάνουν κάτι ουσιαστικό. Το καλό για αυτούς, πάντως, ήταν ότι δεν κινδύνευαν κιόλας, αφού μπορεί οι φιλοξενούμενοι να ήθελαν σαν τρελοί τη νίκη, αλλά αυτό δεν το έδειχναν με την απόδοσή τους.

Κι όμως, λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, στο 41′ συγκεκριμένα, οι Θεσσαλοί άνοιξαν το σκορ με την κοντινή προβολή του Στίφλερ μετά την απόκρουση του Μανδά στην κεφαλιά του Ντουρμισάι (0-1). Και αμέσως μετά, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, στάθηκαν τυχεροί στο δοκάρι που είχαν οι Περιστεριώτες με την κοντινή κεφαλιά του Μανούσου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε με στόχο να ισοφαρίσει και είχε κάποιες καλές φάσεις αλλά οι Μανούσος και Μουνίθ δεν βρήκαν στόχο. Οι γηπεδούχοι, για τους οποίους τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή ο τερματοφύλακας Μανδάς, προσπαθούσαν αλλά δεν ήταν όσο καλοί έπρεπε, με την ΑΕΛ να κρατάει το 0-1, να παίρνει μεγάλη νίκη, να ανεβαίνει προτελευταία αφήνοντας ουραγό τον Παναιτωλικό και να αυξάνει, έτσι, τις ελπιδες της για αποφυγή του υποβιβασμού.

Ατρόμητος: Μανδάς (71′ Θεοδωρακάκης), Γκάλο, Μαυρομμάτης, Γούτας, Γκαλβάο, Σάλομον, Ούμπιδες, Νάτσος (58′ Μουνίθ), Ενσικουλού (37′ Αγκάγιεφ), Χριστοδουλόπουλος (71′ Μάτιτς), Μανούσος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος, Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμόβσκι (64′ Ηλιάδης), Στίφλερ, Κολομπίνο, Γλυνός (64′ Νικολιάς), Ακούνια (88′ Γκράουρ), Μπεν-Χατίρα (75′ Ζίζιτς), Ντουρμισάι (88′ Μιλοσάβλιεβιτς).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.