Με έξοδα του Σεΐχη Μανσούρ οι 6.000 οπαδοί της Μαν.Σίτι στον τελικό του Champions League

Με έξοδα του Σεΐχη Μανσούρ οι 6.000 οπαδοί της Μαν.Σίτι στον τελικό του Champions League

Μία από τις πιο ιστορικές βραδιές στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι, ο πρώτος της τελικό Champions League κόντρα στην Τσέλσι (29/5).

Σε αυτόν τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο «Ντραγκάο» θα δώσουν το παρών 6.000 τυχεροί οπαδοί.

Με επίσημη ανακοίνωση του κλαμπ, έγινε γνωστό ότι ο Σεΐχης Μανσούρ, ιδιοκτήτης της Σίτι θα καλύψει όλα τα έξοδα των φιλάθλων, από τα αεροπορικά εισιτήρια και τα εισιτήρια του αγώνα μέχρι το κόστος των απαραίτητων τεστ για τον Covid-19, σε μία ελάχιστη κίνηση στήριξης προς τους οπαδούς στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.