ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σενάρια για επιστροφή του Ρ.Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ – Παχυλό το συμβόλαιό του

Σενάρια για επιστροφή του Ρ.Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ – Παχυλό το συμβόλαιό του

Ένα βήμα από την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ρουμανία.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο “Δικέφαλος του Βορρά” κάνει τα αδύνατα δυνατά για τον φέρει ξανά στην Θεσσαλονίκη, καθώς του προσφέρει συμβόλαιο με απολαβές 1,8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο 52χρονος παρέμενε χωρίς ομάδα μετά την επιτυχημένη του παρουσία στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το ασιατικό Champions League.

Ο Ρουμάνος προπονητής απασχόλησε έντονα και την ΑΕΚ, όπως άλλωστε παραδέχτηκε προ ημερών ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Κατά τη διετή του θητεία στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου είχε 68 νίκες, 12 ισοπαλίες και 14 ήττες.

Ο Λουτσέσκου είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα για την Ξάνθη, την οποία οδήγησε στον τελικό του Κυπέλλου. Τις τελευταίες ώρες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο Λουτσέσκου γυρίζει στον ΠΑΟΚ και οι πληροφορίες φέρεται να επιβεβαιώνονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.