ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Λ.Μέσι έδωσε τα χέρια με την Μπαρτσελόνα για 10ετή συνεργασία (φώτο)

Ο Λ.Μέσι έδωσε τα χέρια με την Μπαρτσελόνα για 10ετή συνεργασία (φώτο)

Όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Μπαρτσελόνα κινείται γύρω από τους ρυθμούς του Λιονέλ Μέσι και το ενδεχόμενο παραμονής ή αποχώρησής του από την Βαρκελώνη.

Το συμβόλαιο του Pulga ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες, ωστόσο σύμφωνα με την «doble amarilla» ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου δέχθηκε την πρόταση του Ζουάν Λαπόρτα, έτσι ώστε αυτός να μείνει στους Μπλαουγκράνα. Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευα αναφέρει ότι ο πρόεδρος του συλλόγου κατέθεσε πρόταση στον Μέσι με μειωμένες αποδοχές, ελέω της δύσκολης οικονομικής κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος για συμβόλαιο 10 ετών το οποίο χωρίζεται σε τρεις φάσεις.

Το σχέδιο της Μπαρτσελόνα για τον Μέσι είναι απλό: Αρχικά οι Μπλαουγκράνα του δίνουν την δυνατότητα να αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Η δεύτερη φάση είναι ως πρέσβης του συλλόγου στις ΗΠΑ , σε ενδεχόμενο που ο ίδιος αποφασίσει να τελειώσει την ποδοσφαιρική την καριέρα στο MLS και η τρίτη είναι όταν αποσυρθεί να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μέσι έχει δεχθεί και τα τρία σκέλη της συμφωνίας και δεν αποκλείεται όταν τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα στο επερχόμενο Copa America να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.