ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η Ευρώπη του κορωνοϊού: Διέκοψαν παιχνίδι Roland Garros και έδιωξαν τον κόσμο γιατί ξεκινούσε η απαγόρευση κυκλοφορίας

Η Ευρώπη του κορωνοϊού: Διέκοψαν παιχνίδι Roland Garros και έδιωξαν τον κόσμο γιατί ξεκινούσε η απαγόρευση κυκλοφορίας

Η Ευρώπη του… κορωνοϊού!

Η αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ματέο Μπερετίνι για τα προημιτελικά του Roland Garros διεκόπη προσωρινά.

Το ματς ξεκίνησε στη συνέχεια με την παρουσία θεατών στις εξέδρες του «Philippe-Chatrier» αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς αυτούς.

Αυτό γιατί το ματς τράβηξε περισσότερο από τις 23:00, οπότε και στη Γαλλία ξεκινάει η απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω των περιορισμών κατά του κορονοϊού.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του 4ου σετ, την ώρα που ο Τζόκοβιτς προηγούταν με 3-2 το ματς ξαφνικά διακόπηκε, προκειμένου να αποχωρήσει ο κόσμος.

Φυσικά, επικράτησε αναστάτωση στις εξέδρες και οι δύο αθλητές πήγαν στα αποδυτήρια, καθώς αν δεν γινόταν η διακοπή, οι πιο πολλοί δεν θα έφευγαν, καθώς κάποιοι από αυτούς φώναζαν «θα μείνουμε».

Τελικά, οι θεατές έφυγαν και φυσικά δεν είδαν τον Τζόκοβιτς να κερδίζει δύσκολα το σετ με 7-5 και παράλληλα την πρόκριση στα ημιτελικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.