ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φέγενορντ – ΑΕΚ 3-1: «Φωνάζει» πως θέλει ενίσχυση

Φέγενορντ – ΑΕΚ 3-1: «Φωνάζει» πως θέλει ενίσχυση

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τη Φέγενορντ με 3-1 στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της επί ολλανδικού εδάφους. Η ομάδα του Μιλόγεβιτς εμφάνισε αρκετά προβλήματα στην άμυνα, τα οποία καλείται να λύσει το επόμενο διάστημα.

Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με τους Τσιντώτα, Μπακάκη, Μιτάι, Λάτσι, Νεντελτσεάρου, Σάκχοφ, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Τάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ. Στο ημίχρονο πέρασε ο Γκαρσία αντί του Σάκχοφ και στην πορεία οι Κοσίδης αντί Ανσαριφάρντ, Νταντσένκο αντί Μπακάκη, Σαμπανάτζοβιτς αντί Σιμάνσκι, Ραντόνια αντί Μιτάι, Ρουκουνάκης αντί Μάνταλου, και Χριστόπουλος αντί Γαλανόπουλου.

Η άμυνα της ΑΕΚ πήρε κάτω από τη βάση, επιτρέποντας στους Ολλανδούς να σκοράρουν τρία γκολ στο ημίχρονο, με τους Τσιντώτα, Νεντελτσεάρου και Μπακάκη να βρίσκονται σε πολύ κακή μέρα.

Η Ένωση προηγήθηκε, πάντως, με ωραίο γκολ του Τάνκοβιτς, ωστόσο η συνέχεια άνηκε στη Φέγενορντ. Η ομάδα του Ρότερνταμ βρήκε τρία γκολ από το 29΄ως το 38′, με Λίνσεν(29΄), Μπάνις(32΄) Σινιστέρα(38΄), κάνοντας ό,τι θέλουν απέναντι στην κιτρινόμαυρη άμυνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ παρουσίασε βελτιωμένο πρόσωπο, ωστόσο οι πολλές αλλαγές χάλασαν τον ρυθμό των δύο ομάδων, με το 3-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.