ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Παρωδία: Μεθυσμένοι έφτασαν στην Αθήνα οι Πολωνοί διαιτητές του αγώνα ΑΕΚ-Άρης – Προπηλάκισαν Έλληνες ταξιδιώτες στο «Ελ. Βενιζέλος» (upd)

Έχουν εξαφανιστεί από το ξενοδοχείο

Παρωδία: Μεθυσμένοι έφτασαν στην Αθήνα οι Πολωνοί διαιτητές του αγώνα ΑΕΚ-Άρης – Προπηλάκισαν Έλληνες ταξιδιώτες στο «Ελ. Βενιζέλος» (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 13:10) Τρομερά είναι τα σκηνικά που λαμβάνουν χώρα μερικές ώρες πριν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη. 

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, όρισε τον Πάβελ Ρατσκόφσκι από την Πολωνία, ωστόσο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην διεξαχθεί τελικά το ματς, ενώ δεν αποκλείεται η αναμέτρηση να γίνει κανονικά, αλλά όχι με τον ρέφερι από την πρώτη κατηγορία της UEFA.
O Πολωνός διαιτητής μαζί με τους βοηθούς του Σιέκα, Κούπσικ, αλλά και τον επικεφαλής του βάρ, Γιάκουμπικ, έφτασαν το βράδυ του Σαββάτου στην Αθήνα με πτήση από την χώρα τους.
Όμως όλοι τους ήταν μεθυσμένοι και προκάλεσαν έντονο επεισόδιο.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πηγές, οι τέσσερις άνδρες είχαν πιει κατά τη διάρκεια της πτήσης, και αφού ανέφεραν πως ετοιμάζονταν να πάνε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας για να διασκεδάσουν, άρχισαν να μιλούν έντονα για το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αναφέροντας απίστευτα πράγματα.
Στην πτήση επέβαιναν και Έλληνες που ζουν και εργάζονται στην Πολωνία και επέστρεφαν στην χώρα μας. 
Μάλιστα, ένας πατέρας με το γιό του ενημέρωσαν τους διαιτητές πως τους καταλάβαιναν τι έλεγαν, όμως, προκάλεσε την έντονη αντίδραση από τους ρέφερι.
Μεταξύ των δύο πλευρών ξέσπασε σοβαρό επεισόδιο, το οποίο συνεχίστηκε στη φυσούνα μετά την άφιξη του αεροπλάνου στο ελευθέριος Βενιζέλος, όπου ο Πάβελ Ρατσκόφσκι και οι συνεργάτες του περίμεναν τους δύο Έλληνες και τους προπηλάκισαν. 
Μάλιστα, το σκηνικό συνεχίστηκε και στην αίθουσα αναμονής των αποσκευών, όταν ο Πολωνός ρέφερι κινήθηκε και πάλι εναντίον του πατέρα με τον γιό του, φτύνοντας τον πρώτο.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά και ο απεσταλμένος της ΕΠΟ, ο οποίος μπήκε στην αίθουσα προκειμένου να τους χωρίσει.
Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη, είναι πως από το πρωί της Κυριακής οι Πολωνοί διαιτητές που αναμενόταν να διευθύνουν το ματς ΑΕΚ Άρης στις 6, είναι εξαφανισμένοι.
Αυτός είναι και ο λόγος που η ΕΠΟ, που είναι ενήμερη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, αναμένεται να ορίσει Έλληνες ρέφερι για τον αγώνα, ούτως ώστε να διεξαχθεί κανονικά.

Ενώ το σκορ ήταν 1-0 για την Λεχ ο Τριανταφυλλόπουλος προσπάθησε να σταματήσει αντεπίθεση των γηπεδούχων κάνοντας σκληρό φάουλ με τον διαιτητή να δίνει πλεονέκτημα, αλλά στο τέλος της φάσης δεν έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Έλληνα στόπερ (που θα ήταν η δεύτερη και θα αποβάλλονταν).

Η Λεχ δεν έμεινε όμως μόνο στα παράπονα του προπονητή της, αλλά έκανε επίσημη διαμαρτυρία στην αντίστοιχη Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και απαίτησε ο συγκεκριμένος διαιτητής να μην σφυρίξει ξανά αγώνα της ομάδας της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.