ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΑΕΚ: Πούλησε τον Χρήστο Αλμπάνη στην Ανδόρα

Η ομάδα του Πικέ αποφάσισε να κάνει δικό της τον παίκτη της ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πούλησε τον Χρήστο Αλμπάνη στην Ανδόρα

Στην Ανδόρρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Αλμπάνης, καθώς η ΑΕΚ και ο Ισπανικός σύλλογος έφτασαν σε συμφωνία για την μεταγραφή του.

Η ομάδα του Πικέ αποφάσισε να κάνει δικό της τον παίκτη της ΑΕΚ, με την μεταγραφή να αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά ακόμα και μέσα στη μέρα.

Εκτός από τα χρήματα που θα βάλουν στα ταμεία τους, οι «κιτρινόμαυροι» θα διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης 40%.

Ο Χρήστος Αλμπάνης, αγώνιζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με την φανέλα της Ανδόρρας, με την οποία πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Η ομάδα με πρόεδρο τον Ζεράρ Πικέ, ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ για την απόκτηση του Έλληνα εξτρέμ από την Ένωση, ο οποίος δεν είχε θέση στα… πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι πολύ πιθανό η μεταγραφή να ολοκληρωθεί ακόμα και τις επόμενες ώρες, με την ΑΕΚ να έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 40%, ενώ υπάρχει και οικονομικό αντίτιμο για την Ένωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.