ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εντυπωσιακή πρεμιέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τον Π.Γκιώνη – Επικράτησε με 4-0 του Σ.Πέτο

Εντυπωσιακή πρεμιέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τον Π.Γκιώνη – Επικράτησε με 4-0 του Σ.Πέτο

Στον δεύτερο γύρο του ταμπλό των ανδρών στο πινγκ πονγκ των Ολυμπιακών Αγώνων βρίσκεται ήδη ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Ο έμπειρος παίκτης της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, απέκλεισε σχετικά εύκολα τον Σέρβο Ζολτ Πέτο, επικρατώντας με 4-0 σετ (11-6, 11-8, 11-9, 11-8) μέσα σε 33 λεπτά.

Ο Γκιώνης έχασε τον πρώτο πόντο, αλλά πήρε 7 σερί για να δεχτεί στη συνέχεια ένα σερί 4-0 από τον αντίπαλό του (7-5). Ο Ελληνας άσος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης έφτασε την διαφορά ξανά στο +4, για να πάρει το πρώτο σετ τελικά με 11-6.

Στο δεύτερο σετ ο Γκιώνης έπαιξε πιο αμυντικά που είναι και το στυλ του παιχνιδιού που του αρέσει, με τον Πέτο πάντως να παίρνει προβάδισμα με 5-3, αλλά τον 41χρονο Ελληνα να απαντά και να παίρνει προβάδισμα με ένα σερί 3-0 (6-5). Ο Σέρβος με ένα αποτυχημένο drop shot έδωσε στον Γκιώνη την ευκαιρία να προηγηθεί με 8-6 και στη συνέχεια με 10-6 για να κλείσει το σετ στο 11-8.

Δυναμικά άρχισε και στο τρίτο σετ ο Γκιώνης που προηγήθηκε με 3-1 και στη συνέχεια 7-3 πηγαίνοντας σε μεγάλα ράλι. Τελικά έφτασε στο σετ με 11-9 και ήθελε άλλο ένα για την πρόκριση στον δεύτερο γύρο.

Στο τέταρτο, στο 4-4 ο Γκιώνης βρήκε ένα σερί 2-0 και προηγήθηκε με 8-5 από λάθος του Πέτο στη συνέχεια. Ο Σέρβος πήρε τάιμ άουτ με τον Γκιώνη να θέλει 3 πόντους για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο Πέτο ισοφάρισε σε 8-8 με ένα σερί 3-0, αλλά ο Γκιώνης απάντησε με δύο σερί πόντους (10-8) και είχε δύο ευκαιρίες για να πάρει το ματς, κάτι που έκανε στον αμέσως επόμενο πόντο.

Επόμενος αντίπαλος για τον Γκιώνη είναι ο Αχμέντ Σαλέχ από την Αίγυπτο, με τον αγώνα του να είναι προγραμματισμένος για αύριο Κυριακή στις 10:15 (ώρα Ελλάδος).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.