ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρώτος και καλύτερος στον τελικό ο Λευτέρης Πετρούνιας – Η τελική οχτάδα

Πρώτος και καλύτερος στον τελικό ο Λευτέρης Πετρούνιας – Η τελική οχτάδα

Οι προκριματικοί όμιλοι της ενόργανης γυμναστικής ανδρών ολοκληρώθηκαν πριν λίγη ώρα στην Αριάκε αρένα, με τον Λευτέρη Πετρούνια από τον δεύτερο όμιλο να προκρίνεται πρώτος με 15.333 βαθμούς.

Ακολούθησαν ο Κινέζος Γιάνγκ Λιού με 15.300 και ο Γάλλος Σαμίρ Άιτ Σαΐντ που 15.096 βαθμούς ενώ κανείς άλλος δεν κατάφερε να συγκεντρώσει βαθμολογία καλύτερη των 15.000 βαθμών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πετρούνιας πήρε 15.333 βαθμούς έχοντας αντιμετωπίσει προβλήματα με τον ώμο του τις προηγούμενες ημέρες, κάτι που μας προϊδεάζει για φοβερή εμφάνιση στον τελικό εφ’όσον το πρόβλημα θα έχει ξεπεραστεί πλήρως.

Η οχτάδα του τελικού, που θα διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου:
Λευτέρης Πετρούνιας (Ελλάδα) 15.333 βαθμοί
Γιάνγκ Λιού (Κίνα) 15.300 βαθμοί
Σαμίρ Άιτ Σαΐντ (Γαλλία) 15.096 βαθμοί
Ιμπραίμ Τσολάκ (Τουρκία) 14.933 βαθμοί
Αρτούρ Ζανέτι (Βραζιλία) 14.900 βαθμοί
Αντέμ Ασίλ (Τούρκος) 14.800 βαθμοί
Ντενίς Αμπλιαζίν (Ρωσία) 14.800 βαθμοί
Χάο Γιόου (Κίνα) 14.800 βαθμοί

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή:sportsfeed.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.