ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λ.Πετρούνιας: «Έδωσα την ψυχή μου πάνω στους κρίκους – Η τρίτη θέση θα μπορούσε να είναι σίγουρα δεύτερη»

Λ.Πετρούνιας: «Έδωσα την ψυχή μου πάνω στους κρίκους – Η τρίτη θέση θα μπορούσε να είναι σίγουρα δεύτερη»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τονίζοντας πως «η τρίτη θέση θα μπορούσε να είναι σίγουρα δεύτερη».

Ειδικότερα, ο «άρχοντας των κρίκων», μιλώντας στο Mega, δήλωσε αρχικά πως έδωσε την ψυχή του πάνω στους κρίκους:

«Έδωσα την ψυχή μου πάνω στους κρίκους. Αν σκεφτώ ότι είχα μια πολύ δύσκολη τετραετία μέχρι τους Ολυμπιακούς, είμαι πολύ γεμάτος και πολύ ευτυχισμένος για όλο αυτό» είπε συγκεκριμένα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, η τρίτη θέση που πήρε θα μπορούσε «σίγουρα» να είναι δεύτερη.

«Όμως επειδή δεν είναι πρώτη είναι η σπίθα που χρειάζομαι για να κυνηγάω καλύτερες επιδόσεις» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στα πρόσωπα που τον στηρίζουν, είπε πως η μητέρα του κάθε φορά που τελειώνει κάποιον αγώνα του στέλνει «είσαι αθληταράς», ενώ μιλώντας για τη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση, είπε πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να είναι ήρεμος.

«Ήταν ο δυσκολότερος τελικός που έχω κάνει στην καριέρα μου. Κλήθηκα να αγωνιστώ 7ος. Έπρεπε να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ με ρίσκο να μην πάρω μετάλλιο» κατέληξε.

Το βηματάκι που τον έστειλε στην 3η θέση

Μετά από το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο το 2016 ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στους κρίκους με τη βαθμολογία του στους 15.200 βαθμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πετρούνιας έκανε ένα μικρό επιπλέον βηματάκι στην έξοδο τού και αυτό ήταν που του στέρησε το χρυσό μετάλλιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος γυμναστής είχε κάνει μια σοβαρή επέμβαση στον αριστερό ώμο και είχε δώσει μάχη με το χρόνο για να βρεθεί στο Τόκιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.