ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τραυματίστηκε και έμεινε εκτός τελικού τριπλούν ο Δημήτρης Τσιάμης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τραυματίστηκε και έμεινε εκτός τελικού τριπλούν ο Δημήτρης Τσιάμης

Άδοξα τελείωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο για τον Δημήτρη Τσιάμη, με τον 36χρονο Έλληνα αθλητή να μην προλαβαίνει καλά-καλά να αγωνιστεί στο προκριματικό του τριπλούν.

Συγκεκριμένα στο πρώτο του άλμα το οποίο ήταν άκυρο, ένιωσε ενοχλήσεις και έτσι δεν συνέχισε και στα επόμενα δύο, μένοντας εκτός τελικού.

Μετά τον αποκλεισμό του ο Τσιάμης δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Μετά το διασυλλογικό και το πανελλήνιο είχα ένα πρόβλημα με τον αχίλλειο. Προσπάθησαν οι φυσιοθεραπευτές να το κάνουν καλύτερα έχοντας μπροστά και την Ολυμπιάδα, αλλά δεν μπόρεσα είχα πόνους. Δεν κατάφερα να κάνω αυτό που ήθελα αν και ο προκριματικός δεν ήταν τόσο δύσκολος όσο φάνηκε. Θα ήθελα να είμαι υγιής από την αρχή γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα έμπαινα τελικό αν ήμουν σε καλή κατάσταση».

Η 12άδα του τελικού αποτελείται από τους Γιαμίνγκ Ζου, Κριστιάν Ναπόλες, Πέδρο Πιτσάρντο, Νετσάτι Ερ, Γιασέρ Τρίκι, Αντρέα Νταλαβάλε, Ουίλ Κλέι, Χιουζ Ζανγκό, Ντόναλντ Σκοτ, Εμάνουελ Ιχέμειε, Γιαοκίνγκ Φανγκ και Μελβίν Ραφέν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.