ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ.Τσιτσιπάς: «Ζαλίζουν» τα κέρδη του μέσα στο 2021 – Στην 4η θέση στον πίνακα εσόδων

Σ.Τσιτσιπάς: «Ζαλίζουν» τα κέρδη του μέσα στο 2021 – Στην 4η θέση στον πίνακα εσόδων

H ολοκλήρωση του US Open έριξαν τον Στέφανο Τσιτσιπά από από την 3η στην 4η θέση στη λίστα με τους παίκτες με το μεγαλύτερο prize money στο 2021.

Ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο3 κόσμου έφτασε μόλις στον 3ο γύρο στο US Open και δεν μάζεψε τα χρήματα που θα τον κρατούσαν στο Νο3 της λίστας του prize money.

Έχει εισπράξει από τις επιτυχίες του στα τουρνουά του 2021 το ποσό των 3,215,880 δολαρίων και είναι 4ος ενώ 3ος πέρασε ο ημιφιναλίστ του US Open Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 3,488,719.

Στην 1η θέση είναι φυσικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς με 7,464,456. O Σέρβος έχει 3 κατακτήσεις και 1 τελικό Grand Slam στο 2021 και είναι λογικό να είναι πρώτος.

Ακολουθεί ο νικητής του US Open Ντανίλ Μεντβέντεφ με 5,663,121.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ράφα Ναδάλ είναι 11ος με 1,478,830 ενώ ο Ρότζερ Φέντερερ που αγωνίστηκε ελάχιστα το 2021 είναι στην 64η θέση με έσοδα 647,655.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.