ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δε θα πιστεύετε πόσα χρήματα έχει βγάλει μέχρι στιγμής από το τένις! (φώτο)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δε θα πιστεύετε πόσα χρήματα έχει βγάλει μέχρι στιγμής από το τένις! (φώτο)

Ο Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, μέχρι στιγμής τα χρηματικά έπαθλα που έχει κερδίσει από το τένις φτάνουν… στα ύψη!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας πρωταθλητής έχει κερδίσει μέσα στο 2021 έπαθλα ύψους 3,15 εκατ. δολαρίων και βρίσκεται στην 4η θέση της σχετικής λίστας. Στην κορυφή βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τρεις τίτλους σε Grand Slam φέτος και 7,44 εκατ. δολάρια, ενώ ακολουθούν ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, που εκτόξευσε το χρηματικό του έπαθλο στα 5,64 εκατ. δολάρια με την κατάκτηση του US Open, και ο Σάσα Ζβέρεφ με 3,45 εκατ. δολάρια.

Ο Τσιτσιπάς έχει κατακτήσει φέτος έναν τίτλο Masters και έχει παίξει σε έναν τελικό και έναν ημιτελικό Grand Slam, μεταξύ άλλων, ενώ συνολικά το prize money του έχει φτάσει τα 15,7 εκατ. δολάρια (περίπου 13,3 εκατ. ευρώ), χωρίς να υπολογίζονται έσοδα από διαφημίσεις κ.λπ.

Μάλιστα, μέχρι το τέλος της σεζόν απομένουν τρία μεγάλα τουρνουά: τα Masters σε Indian Wells και Μπερσί και το ATP Finals, που θα διεξαχθεί φέτος για πρώτη φορά στο Τορίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.