ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η ΑΤΡ προχωρά σε αλλαγή κανονισμών λόγω των toilet breaks του Σ.Τσιτσιπά

Η ΑΤΡ προχωρά σε αλλαγή κανονισμών λόγω των toilet breaks του Σ.Τσιτσιπά

Η ATP φέρεται να σκέφτεται σοβαρά να βάλει χρονικό όριο στα toilet breaks των τενιστών.

Μετά τον ντόρο που ξέσπασε για τα μεγάλα toilet breaks του Στέφανου Τσιτσιπά, η ΑΤΡ ετοιμάζεται να αλλάξει τον κανονισμό.

Στο Σινσινάτι αρχικά ο Ζβέρεφ και στο US Open ο Μάρεϊ, επιτέθηκαν στον Τσιτσιπά για το μεγάλο χρόνο που κάνει στα αποδυτήρια, κατηγορώντας τον πως το κάνει επίτηδες είτε για να σπάσει τον ρυθμό, είτε για να πάρει… εντολές μέσω κινητού από τον πατέρα του.

Και τα δύο έχουν διαψευστεί από την πλευρά του Τσιτσιπά, ο οποίος ωστόσο έχει στηριχθεί από αθλητές όπως ο Τζόκοβιτς, που επεσήμαναν πως δεν κάνει τίποτα παράνομο αφού ο κανονισμός του επιτρέπει να μείνει μέσα χωρίς χρονικό περιθώριο.

Αυτό όμως έφερε και αποδοκιμασίες από το κοινό, ενώ άνοιξε μεγάλη κουβέντα για το αν θα πρέπει να υπάρχει χρονικό περιθώριο γι’ αυτά τα toilet breaks, κάτι στο οποίο συμφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία των τενιστών.

Έτσι, σύμφωνα με πηγές της ATP που επικαλείται το Reuters, στον οργανισμό έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε αλλαγή του κανονισμού τόσο για τα toilet break, όσο και για τα ιατρικά τάιμ άουτ εντός γηπέδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, οι αποφάσεις αναμένεται να παρθούν άμεσα και οι αλλαγές να τεθούν σε ισχύ από τον Ιανουάριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.