ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Australian Open: Το πρωί της Δευτέρας η μάχη του Σ.Τσιτσιπά με τον Φριτζ

Θα προσπαθήσει να περάσει στα προημιτελικά του Australian Open

Australian Open: Το πρωί της Δευτέρας η μάχη του Σ.Τσιτσιπά με τον Φριτζ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ανοίξει αύριο (24/1) το βραδινό πρόγραμμα στη Rod Laver Arena.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αναμετρηθεί με τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ στις 10.00 και θα προσπαθήσει να περάσει στα προημιτελικά του Australian Open γιε δεύτερη διαδοχική χρονιά. Kόντρα στον 24χρονο Αμερικανό, Νο.20 του ταμπλό, έχει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Αν καταφέρει να πάρει το εισιτήριο, τότε θα βρει στην οκτάδα τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Άλεξ Ντε Μινόρ και τον Γιάνικ Σίνερ.

Θέση στην οκτάδα διεκδικούν και οι Ντανίλ Μεντβέντεφ, Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ, ενώ επιστρέφουν στο court και οι Αρίνα Σαμπαλένκα, Ίγκα Σβιόντεκ και Σιμόνα Χάλεπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την πορεία της στη Μελβούρνη συνεχίζει και η Μιχαέλα Λάκη, που περίπου στις 3.30 το πρωί θα αναμετρηθεί με τη Ράνα Στόιμπερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.